Once Upon a Time

Så där ja, överlevde dagens skift. Roade mig med att bränna 14 skivor att ha i bilen. Gött med musik.

Nu kollar jag på ett avsnitt Once Upon A Time innan jag kryper i säng. Gillar den serien, i alla fall lite. Den är dock lite billig ibland och lite lätt att förutspå. Men men, funkar lite. Svårt blandat med spänning och amerikanska fånerier.

Ska dock krypa i säng snart i hopp om att ta mig upp tidigt imorgon, eller ja i alla fall på morgonen och inte mitt på dagen. Tänkte försöka plocka i ordning det sista i lägenheten och städa av så det blir gjort. Det är ju höst nu och jag vill att min lägenhet ska va så där höstigt mysig. Gillar ju egentligen inte den här lägenheten men man får göra det bästa av situationen, blir ju kvar här nu.

Har dock fått nya grannar under mig och dom har inte bara hundar som skäller – gubben snarkar också, något som hörs UPP i min lght. Inte så värst imponerande alls. Men men bara att gilla läget. 

 

Image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.