No, nay never! No never no more!

God morgon!

Sitter och avnjuter en delikat frukost innan jag hoppar i bilen och susar till jobbet. Hade någon illusion om att jag skulle kliva upp vid 7.30 imorse så jag hann få lite gjort här hemma. Men icke. Blir så trött på mig själv. Försover mig aldrig när jag ska till jobbet, nej då kan jag gå upp onödigt tidigt. Men så fort jag inte måste upp sover jag som en stock. Jaja, det dör man inte av. Är bara lite tråkigt att inte få NÅGOT uträttat de dagar man jobbar em. Måste få ordning på det. 

Frukosten består i alla fall av gigantisk balja kaffe och gigantisk baja te, 4 delikatess knäcke med leverpastej och babyplommontomater. Gott värre! 

Cookie vägrar som vanligt äta här eftersom mitt kök är en dödsfälla, men hon äter desto mer hemma hos mamma och pappa ikväll så det går ingen nöd på henne. Älskade skrothunden! Hon har blivit så otroligt mycket bättre på senare tid att jag blir alldeles stolt. Vet inte riktigt, mamma har börjat om att kastrera henne i hopp om att hon ska slippa sina humörsvängningar eftersom avel på skrot inte är aktuellt med hennes Chaplin framställ och klena psyke. Iaf inget vi vill avla på. Vilket är synd, hade gärna haft en till liten skot och hennes pigment är ju att dö för. Men som sagt inte korrekt med de linjer vi vill ha på våra djur. Risken är dock att hon blir som hon är när hon inte löper om vi kastrerar henne vilket betyder 100% killer bitch. Kanske inte så kul. Vi får helt enkelt se. Men en sak är säkert, no matter what så älskar jag henne mer än något annat!

Undra om det duger som frukostinlägg, lagomt tråkigt och oinspirerat. Självklart har jag ingen bild heller att bjuda. Kankse borde motarbeta det genom att slita fram lite gamla bilder. Ska även leka paparazi under helgens festligheter! 

 

One thought on “No, nay never! No never no more!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.