Monday bloody monday

Nej men! Kan det vara måndag?! Skulle ta en sipp av mitt kaffe som jag låtit stå och svalnat, självklärt häller jag det istället i knät och på tidningarna som skulle tillbaka. Så nu får jag betala dom också. Yey! Måndagar när de är som bäst!

Sjäövklart har jag dessutom sovit krasst och vaknade redan klockan 4. Försökte förgäves somna om men gav till sist upp och tog en lång, ångandes dusch istället. Gött men hade inte haft något emot att sovit 45 min till, känner mig lite grusig i ögonen idag.

Självklart har jag ju också drömt jobbiga drömmar, något annan vore ju oacceptabelt. Men men, nu har jag gnällt färdigt. Är ju trots allt en lycklig tjej idag!

Måndag, ny vecka men för mig ser den ut som vilken annan vecka i semestertider som helst – jobb, jobb, jobb. Men jag har ju fått sett vad som landar på mitt konto den tjugofemte så det är värt det helt klart.

Jobb som sagt den här veckan och obligatoriska städ och tvätt. Sen funderar jag på att gå ner på stan och snacka linser, tröttnat på glasögon och behöver dem dessutom om jag ska spela handboll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.