Kalabalik

God morgon!
Här står jag på jobbet och hatar. Vår kortläsare har kraschat vilket betyder att jag måste läsa in korten manuellt och springa ut till alla som vill ha bensin och fråga hur de har tänkt att betala.
Det har dessvärre visat sig vara en fråga som lett till att alla kunder tittar på mig som om jag vore dum i huvudet varpå jag får lov att förklara varför jag frågar något sådant och att det inte är för att jag är misstänksam och tror dom ska smita. Suck. Jaja, ungefär klockan nio skall nya apparaten komma så då ska jag bara få den att funka. Självklart inträffar detta när chefen är på semester. Men men, ska väl överleva detta också.

Igår var en riktigt tung dag, var sjukt orkeslös och mådde pyton. Soffan med Cookie och sen tidig sänggång verkar dock ha gett mig lite av orken tillbaka. Idag står det tvätt på schemat, ska verkligen tvätta allt.

Suttit och bläddrar i kalendern under morgonen. Kan inte fatta att sommaren snart är slut och att vi snart åker till Dublin. Längtar sjukt mycket. Meeeen först ska jag överleva vecka 31, får ont i magen bara jag tänker på det.. jaja pengar är pengar.

Känns som om jag inte har något kul alls att berätta. Men ändå bloggar jag. Insåg nämligen häromdagen att det här är det.närmaste dagbok jag kommer, och med tanke på att jag är halvt Arbil kan det ju vara trevligt att kunna läsa vad jag haft för mig. Så det är egentligen mest för mig själv jag skriver.

Nej du är klockan 9 och jag tycker att den där apparaten får dyka upp.

One thought on “Kalabalik

  1. Hey, I analyzed your website and found a few things that need to be fixed. Respond with, ”yes” if this is a good place to send the problems!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.