Balls so hard!

Hey!

Sitter nu i min nya lĂ€genhet 😀 Syrran har dragit till Stockholm sĂ„ nu har jag invaderat hennes lĂ€genhet och adopterat den under sommaren. Hörde jag balkonghĂ€ng?! Massor att göra innan jag Ă€r officiellt inflyttad, men har i alla fall tagit med mig grejer sĂ„ jag kan sova hĂ€r inatt. Imorgon mĂ„ste jag Ă€ndĂ„ hem till hundarna sĂ„ dĂ„ kan jag ta med mig en till billast.

Varit ned i kÀllaren och hÀmtat lite grejer ocksÄ, sÄ nu har jag nÄgot att sova i. Lekte dock 14 Är och slet sönder lite saker. Omoget men skönt.

Hade fÄtt modemet frÄn tele2 ocksÄ, men sÄklart fungerade det inte, ingen surprise dÀr inte. Blir sÄ jÀvla trött pÄ sÄn dÀr skit! Aldrig Àr det plugandplay utan det ska alltid satas.. jaja, sÄnt Àr vÀl livet.

Funderar pÄ att ta mig ett bad (jag har ett badkar!), men det lutar Ät att jag kryper ned i soffan och kollar pÄ lite GG. Trött efter 5 dagars arbete med nackspÀrr och skit.

Nehej, först kanske man ska gÄ och boka en tvÀtttid, hört att de Àr bristvaror pÄ det hÀr stÀllet. Eller sÄ gör jag det imorgon. Trött.

 

Undra om man kanske ska stÀlla till med en förfest och utgÄng till helgen..?

NOTHING CAN STOP ME NOW!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.