Vi är förlorade

Hur kommer det sig att män vet exakt vad som gör en kvinna svag? Hur kan dom veta att om de smyger upp bakom en tjej och lägger armarna om henne samtidigt som han kysser henne i nacken gör han henne omedelbart knäsvag. Detta hemliga vapen fungerar överallt vilket gör det ännu farligare..
Hur kan de veta att det är allt som krävs för att få en rationell kvinna tappa vett och sans?
Det är farligt, förädande. Och så länge de har detta hemliga vapen har de även kraften att få det att pirra till i magen på deras utvalde.

Så de är ju nästan tur att de flesta egentligen inte vet om att de har detta hemliga vapen, för om de visste det – snacka om att världen skulle se annorlunda ut.

Jag minns tillexempel förste gången jag och min gamla vän träffades. Jag var 14 eller 15 och vi var ute på bus. Hela kvällen har etsat sig fast i minnet, hur nervös jag var, hur vacker han var och magiskt det var att vara ung och kär. Men kanske kommer jag ihåg bäst hur vi står där på strandvägen och blickar ut över runn och han kommer och ställer sig bakom mig, lägger armarna runt omkring mig och snuffsar mig i nacken. Jag var så ung och så kär, och där beseglade han mitt öde. Jag skulle i många år vara hopplöst förälskad i denne pojk även fast han bara ville vara vänner.

Än idag är vi vänner och han har en alldeles speciell hedersplats i mitt hjärta. Och varje gång vi delar en vänskaplig kram påminns jag om den unga, oskuldsfulla flickan och den magiska kvällen. 

Så i alla fall när det kommer till mig personligen är jag chanslös mot detta kraftfulla vapen och jag kan bara hoppas på att de gånger jag utsätts för det är det med rent mjöl i påsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.