Long time no see

Hej!

nu har det inte blivit mycket bloggande på sistone, men har haft fullt upp med flytt och andra roligheter.

Igår hade jag min första handbollsträning och det känns idag vil jag lova. Är rädd att jag överansträngde ett muskelfäste i armen, så får nog vara nogrannare med uppvärmning hädanefter. Jag är ju tydligen inte ung längre ^^

Verkade verkligen vara ett härligt gäng så är så peppad på att hänga på nu. Har dock låååång väg att gå innan jag är spelfärdig fysiskt sett, men det kommer vara värt att kämpa för.

På Onsdag är det nästa träning, men eftersom dom skulle boxas väljer nog jag att springa och köra lite styrka på egen hand. Får nog ut mer av det.

Annars leker livet ganka rejält bra. Saker och ting börjar falla på plats och jag är lycklig över att kunna finnas här för mina vänner och min familj.

Står på jobbet nu och det enda jag kan tänka på är att få åka hem och slänga omkull mig, ligger lite efter med sömnen och det märks. Ska försöka ta mig ut på en promenad sen om mina stackars fötter håller ihop. Behöver verkligen nya handbollsskor då de jag har förstör tårna på mig. Linser behöver jag också införskaffa, otäckt att träna i glasögon.

Tills vi hörs igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.