Glad påsk!!

God morgon och glad påsk! Långfredag och jag står på jobbet. Men det gör mig ingenting alls. Jobbar fm så hinner ändå fira påsk.
Påskägg blir det inga i år, i alla fall inte för mig. Det är slut med sånt nu, och det känns jävligt bra!
Saknar min skrot dock, allaredan hon firar påsklov med Oscar och Anna så hon blir definitivt bortskämd så det står härliga till! Annars rullar livet på oförskämt bra, har kommit in i ett riktigt bra flow och går runt och är mest lycklig hela tiden.


Förhoppningsvis flyttar jag på måndag, något som jag självklart ser fram emot. Bara att få en chans att få ordning på mina saker gör mig alldeles varm. Kommer dock ta ett tag jag inte riktigt har koll på dem, men det löser sig.


Idag är det 50års fest som står på schemat och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig det med, har ju lite kläder att välja på om vi säger så. Dessvärre är ju mitt hår deprimerande långt så det blir nog till att locka det.


Nehepp om jag och min nackspärr ska ta och fylla på lite dricka här.

Längtar tills min inflyttningsfest!

image

One thought on “Glad påsk!!

  1. Åh, inflyttnignsfest!! Jag vill komma! Du måste meddela i tid så jag kan se till att boka in det i kalendern =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.