Bu

Sitter hemma i soffan och kollar på gilmore Girls med en värmekudde på nacken. Har aldrig i hela mitt liv haft så jävla ont i nacken. På slutet på jobbet bröt jag till och med ihop och grät. Det är helt enkelt fruktansvärt.

Men nu har jag värmebehandlat och dessutom fått någon alternativ behandling av mammas kusin som jag verkligen hoppas fungerar för jag måste jobba imorgon och jag vill helst inte kräkas av smärta.

Spännande var dock att mammas kusin berättade att något sånt hör ofta dyker upp efter man har upplevt något starkt känslosamt, och det kan vi ju lugnt säga att jag har. Skönt att veta var det kom ifrån, nu kan jag skylla det på henne också.

Det här betyder dock att jag inte kunde gå på festen ikväll vilket gör mig mycket ledsen. Istället sitter jag här och finular. Livet här i Falun ser ut att bli riktigt riktigt bra! Älskar mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.