Come on!

Bwahaha!

Idag påmindes jag om hur förvirrad jag kan vara, inte bara en gång utan TVÅ gånger. Första gången när jag i kassan på City Gross att jag glömt de där jävla påsarna jag tagit med mig i bilen. För där gör de nytta?! Så jag fick vackert plocka upp alla varor på bandet för att sen packa ned dem i kundvagnen igen för att sedan köra ut vagnen till bilen och slutligen packa över samtliga varor i påsarna. Visst hade jag kunnat köpt påsar, men ICKE. Blev så less på mig själv ^^

Efter det lilla missödet åkte jag vidare till ica Maxi eftersom allt inte fanns på CG. Och efter Ica tog jag Siba eftersom jag behöver en våg. Det var när jag kom ut från Siba jag fick min andra påminnelse. Jag såg bile när jag gick ut från butiken, gick 10 meter till och hade tappat bort bilen HELT. Kunde omöjligt påminna mig om vart jag parkerat den så fick lov att gå runt ett tag innan jag slutligen skymtade den. Suck, hur förvirrad får man vara.

Nu är jag dock hemma igen och ska gå och göra klar räkpajen vi ska äta ikväll. 

 

 

 

One thought on “Come on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.