Stupid, stupid girl!

Insåg precis en sak när jag duschade (ja, jag får ständiga upplysningar i duschen, varför vet jag inte), mina vänner brukar nämligen kalla mig för klok eftersom jag oftast har kloka saker att säga om livet. Dessvärre slog det mig nu att dessa kloka saker jag säger endast är till för dem då jag personligen beter jag mig som ett klantarsle! 

Kan tänkas låta stöddigt, men jag har faktiskt väldigt mycket livserfarenhet för att vara blott 25, och jag har faktiskt en ganska bra idé om hur mina vänner ska förbättra sina liv. Men när det kommer till mig har jag varit som en huvudlös höna. 

Det ska det dock bli ändring på, om det ordnar sig för mina vänner så ska det väl fan ordna sig för mig med. Jag vet ju att jag är en sjuttonhundra gånger bättre människa, dock kanske inte lika elite som mina bästa vänner, men väl bättre än some of them out there och det måste man ju få nå cred för eller hur? 

Så därför tänker jag nu sluta upp med de här dumheterna och se till att JAG också blir lika lycklig som dem. 

Fuck it, sluta upp med dina dumheter nu Emelie. Du är ju kickass, det är ju därför saker och ting händer dig. För att folk kan helt enkelt inte låta bli att önska att de är du och världen är orolig för att din awesomeness skall ta över världen! 😉

Så tänkte jag ska ta och gå ingenom mina vänners avdankade ragg, är ju tydligen så man hittar någon. 

BWAHAHAHA för er som inte förstår att även om stora delar av det här inlägget är skrivet med STOR ironi så finns det helt enkelt en hel del som är sanning i det också. Skulle dock aldrig drömma om att ens titta åt någon av mina vänners gamla ragg, det är ju trots allt en dödssynd no matter what. 

Nu ska jag ta min awesomeness och åka och handla.

PEACE

Image

Här har vi dem! En handfull av världens vackraste! With you on my side I am INVINCIBLE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.