To be loved

God morgon!

Tänker vara så där hemsk och säga är det inte alldeles underbart väder vi har? Jo, jag vet att världen här i Dalarna ännu en gång är täckt av snö och att det är plågsamt nära nollsträcket på termometern. Men, jag har valt att se det positiva i det hela och noterar att världen är vacker när snön ligger och att solen strålar på en klarblå himmel. Har varit ute och gått med mormor och hjälpte sen morfar att bära lite blommor. Han är bra underbar min morfar! Han vet att jag ska till och banta eftersom jag ska spela handboll till hösten, så vad gör han då? Jo han gör upp ett schema där jag ska skriva upp hur mycket jag går ned för att sedan om jag skött mig få belöning av världens bästa morfar. Självklart spelar inte belöningen någon roll, utan det är just att se hur mycket han älskar mig som värmer. Han vill inte att jag ska vara så ohälsosam som jag är nu, och han vill framför allt att jag ska vara lycklig.

Och lycklig tänker jag bli och efter två dagars deppande känner jag mig fylld av energi och livslust igen. Idag ska det städas och ha sig eftersom jag äntligen målat klart mitt barskåp (älskar att varje gång jag försöker skriva barskåp blir det istället barskåt först) och mamma äntligen kan få tillbaka sitt vardagsrum. Det som är kvar att göras på barskåpet är skära ut spegelglas och täcka insidan med. Lär diskutera med min far hur jag bäst gör det.

Men nu, nu ska jag äta lite frukost och kika på Gilmore Girls. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.