Tell me if U seek Amy tonight.

Ugh, har fortfarande inte sökt ett enda jobb.. Fastnade ist surfandes piercings och tatueringar. Ska ju som sagt gadda mig snarast möjligast, men är bra sugen på att göra en medusa också.. Orkar inte bry mig om framtidens jobb och all den skiten, just nu vill jag bara göra vad JAG vill med min kropp. Ska nog skapa ett motivationskollage när jag kommer hem. Eller någon dag när jag har tid kanske är bättre.. :/ Dagen idag ser ganska full ut. Sofie är ju ledig så ska väl försöka umgås med henne så fort jag klarat av mitt.

Har så många funderingar ang. piercingar och tatueringar så stackars Knas får ta alla mina frågor ^^

Åååh vad långsamt det går att jobba idag! Vill sluta helst nyss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.