So save your breath, I will not care. I thought I made it very clear?!

God morgon!

Sitter på jobbet och väntar på kunder. Kände mig lite stressad över alla jobbansökningar som ska in på Söndag så jag beslutade mig för att ta med datorn till jobbet och försöka arbeta undan dem så jag sedan kan koncentrera mig på att ha helg.

Lite trött i ögat är man ju, inte direkt van med att kliva upp klockan 5, men men det betyder ju bara att jag hinner hem och springa efter jobbet innan det blir mörkt. Ganska fantastiskt är det ju också att det redan börjar bli ljust ute trots att klockan bara är sju! Känner att våren är på väg, och jag längtar. Kanske mest för att jag är så nyfiken på vad som ligger i framtiden för min del. Vad det än är så är jag säker på att det blir bra =)

Nehe, ta tag i jobbsökandet med en kopp kaffe kanske. Fan vad jag är lycklig idag! Jag är verkligen glad att jag fick reda på skiten, nu kan jag prioritera om och sluta grubbla och allt känns så mycket lättare. 2012 ska ju bli bästa året någonsin, och jag måste säga att det har verkligen de rätta förutsättningarna. The search for happiness continues!

Good morning!

At work right now, decided to bring my computer since I need to apply for some job and wants it out of the way for the weekend. 

A bit tired, but I am not used to getting up at 5 in the morning, but the bright side is that I will be home before it gets dark and there be being able to run before it gets dark! Love that the spring is on it”s way! 

Time to get started here, think I need a cup of coffee to get it going. I am so happy today! So happy that I actually found out about it so that I could think about it and delete things in my life I do not like. 2012 is going to be the best year ever, I can feel it!! The search for happiness continues!

(källa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.