You turned out to be the best thing I never had.

Hej hej!

Hemma igen, och gud så skönt det känns! Kändes hur glädjen kom redan på tåget och nu känner jag mig 100 kilo lättare och saker och ting gör inte lika ont. Det här är verkligen min safe haven och bara för det ska jag snart ta en promenad med bästa hundarna i världen i skogen. Så skönt att se deras glädje när jag kom. Cookie skällde från mitt rum så fort hon hörde min röst. Nu kommer de en och en och buttar på mig. Så mysigt.

Var så skönt att åka tåg hem, läste hela vägen och lyssnade på musik. Boken jag läser ” The Secret Of Happy Ever After” av Lucy Dillion är helt fantastisk! Satt där och riktigt njöt för mig själv. Kom dock en låt som påminner så mycket om Tim att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Jag vet inte, men den tar mig tillbaka till Gainesville och våra roliga dejter. Saknar honom otroligt mycket idag. Saknar hans trygga famn, hans speciella leende när jag gör något tokigt och hans sätt att verkligen lyssna på det jag säger. Ugh, FAN vad jag önskar att han vore här.

Back home again, had a great train ride home, and I’m already feeling everything that’s been torturing me going away. Gonna take a tranquill walk with my dogs in the forest to build up my strenght some more. Thinking about my Timtim so much today, found a song that really reminds me of him:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-jEDdFm3Nx0&w=560&h=315]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.