Saturday i love you like gold!

God morgon!

Sitter på jobbet och försöker tänka bort min huvudvärk, det är ju Lördag och jag borde vara pigg och glad.. Men icke. Grämer mig över hur jag ska göra ikväll, jag är ju faktiskt ledig imorgon med hundkurs klockan 13, och jag jobbar fm nu vilket betyder att det borde vara upplagt för utgång. Men så har Sofie barnen så då dämpas det lite när inte hon kan följa.. :/ Men kanske ska kolla med Malin och Malin och se vad de har för planer. Känner mmig som världens pensionär nu för tiden :/

Igår var jag över till Sofie och käkade pizza och snackade skit. Skönt att få ha henne helt för sig själv, men ovanligt. Mycket minnesprat blir det ju, vi har ju ändå känt varandra i snart 20 år eller någonting. Men sen tröt min energi och jag skjutsade ned henne på stan och åkte själv hem och la mig. Tur var väl det eftersom jag var klapptrött idag. Men när man tänker efter så klev jag ju upp klockan 5 igår och sen i säng klockan 24, det blir ju några timmar.

Var ute och sprang igår med fyra hundar och en sparkandes mamma. Så skönt, även om det nog inte blev tillräckligt hårt eftersom kroppen känns ganska fräsh idag, men men. Får ta mig en tur imorgon kanske. Men då bör jag ju inte dricka ikväll.. Argh, irriterande det här att försöka få någon ordning på sitt liv!

Eller så kanske jag dricker ikväll, latar mig i morgon och springer på Måndag, och skjuter upp Måndagens måsten till Tisdagen. Eller så säger vi så här om jag inte går ut ikväll springer jag imorgon innan kursen annars får jag göra det på Måndag.

En sak jag dock vet att jag måste göra, typ nu är att söka de där 10 jobben som har sista ansökningsdag imorgon!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.