Sunday morning

Står på jobbet just nu, verkligen en långsam morgon, tror jag haft 3 kunder på 1,5 timme.. Men det kanske var tur eftersom en utav våra kylar gått sönder. Fick visst ringa och väcka chefen också.. Hoppsan!

Det snöar ute och det känns lite mysigt. Gillar mitt jobb ganska mycket, det känns som en trygg punkt i livet just nu.

Helgen har annars varit väldigt lugn, hängt lite med min älskade syster. Hon är ju inte hemma och ledig speciellt ofta så det gäller att passa på. Igår var vi och handlade och sen bakade vi pizza med pappa och spelade phase. Självklart fuskade syster så hon vann. Hittade allt hennes korthög på golvet.

Men när syster sedan behövde ut på krogen tackade jag nej, ingen som helst lust med sånt nu. Gick istället och la mig vid 12 så när klockan ringde imorse var det inte alls speciellt svårt att ta sig upp.

Efter jobbet är det fina grejer som står på schemat – nämligen tvåårskalas!! Det ska bli mycket trevligt vill jag lova!

Laddat ned WordPress appen på min tfn nu också så nu ska det väl bli enkelt att blogga. Imorgon börjar mitt liv om på nytt förresten. Ses då

image

Bjuder på en bild på det två (snart tre) senaste förvärven till vår grupp. Mys på hög nivå!! Lova, saga och sen är det Helens h*n i det ljusare randigt där borta 😉

2 thoughts on “Sunday morning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.