Best Friday 13th ever!

Idag har varit en av de bästa dagarna sen jag kommit hem. Den började med att jag klev upp på tok för tidigt för min smak och begav mig hem till mamma för att hämta kamera och lite annat. Blev sedan upphämtad av Helene för att fara vidare och hämta upp Sofie och bege oss ut till Linghed och vår älskade Jenny.

Hemma hos Jenny möttes vi av en betydligt mindre Jenny än vad vi hann vänja oss vid och en liten Lova i famnen. I köket väntade Lovas lillasyster Saga. Förmiddagen bestod med andra ord av bebismys och tjejsnack med några utav de bästa tjejerna i världen! Till och med jag tog mod till mig för att hålla i dem båda (ja efter Jenny tvingat mig hålla lilla Lova först). Läskigt hur små de kan vara, men ganska fantastiskt när man tänker att de båda legat i Jennys mage.

Tyvärr kunde vi inte stanna hos Jenny hur länge som helst eftersom jag hade annat inplanerat sen tidigare. Men jag har en känsla av att det inte kommer dröja speciellt länge innan jag får träffa fantastiska familjen igen (i alla fall om jag får bestämma).

Helene skjutsade hem mig och jag hoppade in i nästa bil och kastade mig ned till farmor för att slåigång en ktrigsfilm för farfar och sedan ta med mig farmor ut på lunch. Buffé på ChinaThai blev det uppföljt av ett besök på Ica Maxi. Hem med farmor och hennes varor för att sen kasta mig ned på stan och vidare till optikern. Massa pustande, lysande och provande och jag hade ett nytt recept till mina glasögon som jag sedan beställde. Slog till på ett par svarta och ett par solglasögon. Så nu i framtiden kan jag undgå att bli bländad OCH se vad jag gör!

Nu sitter jag halvt utslagen hemma hos syster och försöker motivera mig till att sätta fart på mig. Ska plocka ihop mina grejor och sedan försöka komma iväg och handla lite pizza till mig och syster. Så helt enkelt en fantastisk Fredag den 13.

Nu skulle jag ju självklart kunna ha bjudit på en massa fina bilder, men har ingen sladd till kameran här. Eller kameran. Så det får bli en annan gång

 

Så istället avslutar jag med ett:

 

GRATTIS JENNY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.