Plans for the summer

Eftersom jag kommer ha det lite kärvt ekonomiskt framöver på grund av att jag måste ha en ny dator och liknande funderar jag på vad jag ska göra i sommar. Känner inte att någon lång semester är möjlig för mig, därför frågade jag Sofie om hon inte ville åka några dagar till Scottland, Irland eller UK. Hon tyckte det lät som en bra idé så vi ska nog försöka sätta det i verket. Känner att jag måste resa lite mer i Europa, har ju knappt sett något av det alla Amerikaner tycker är så fantastiskt! 😉

Since I will have it a bit rough financially in the futuresince I need a new computerand and stuff like that I’m wondering what to do in the summer. Aware that any long vacationis is impossible for me I asked Sophie if she wanted to go a few days to Scotland, Ireland or the UK. She thought it sounded like a good idea so we’ll try to put it into reality. Rally need to travel a bit more in Europe, have hardly seen any of what all Americans think is so amazing! 😉

 

One thought on “Plans for the summer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.