You are the only one..

Startade morgonen med en sjuhelsikes work out. Gick nämligen ned till sjön med Cookie och Russin för att åka spark och möta mamma. Dessvärre så är det ju så att Russin inte drar och har aldrig heller gjort och Cookie gärna drar men är lite för liten för att få någon effekt då det inte var världens bästa sparkföre. I stället var det jag som fick mig en riktig workout för fy i helvete vad jobbigt det är att sparka! Men det gör egentligen inte så mycket då det passar bra in på min nya livsstil (som för tillfället består av att endast äta soppor och sluta vara så lat) . Kommer ha en fin fin träningsvärk i rumpan imorgon, det gillar vi.

I samma anda har planerna för resten av dagen utformats kring det hela ”inte vara så jävla lat” konceptet och om grejerna finns innebär det att jag åker och hjälper Hansa med att bubba vitvaror. Tänkte att då får jag ju även se vad hon gjort med sitt fina hus också!

Just ja! Fick paket idag, eller ja saker jag beställt som jag ska skicka över till Timtim.. Måste bara sätta mig ned och skriva ett brev till honom, ugh. Det kommer bli jobbigt. Kan inte skriva vad jag har köpt eftersom jag inte vet om han läser min blogg eller inte, vill ju inte förstöra överraskningen..

In English:

Started the day with taking a kick sleigh ride down on the lake. Unfortunately I got the dogs that can/ or will not pull which ended in a really hard workout for me and my buttocks. But that kind of worked out well since my new lifestyle is eating nothing but soups and stop being so fucking lazy!

With my new life philosophy in mind plans for the rest of my day is pretty much of the same sort. Hansa was asking for help of someone to carry her new fridge and stuff into her house so I think I’ll do that later on. Giving me  a good opportunity to check out what she’ve been doing with her beautiful house.

Oh! Got a package delivered today with the stuff I ordered for Timtim. Just need to sit down and write him a letter and send over to the states. Gonna be hard to put down what I want to tell him in writing. Can’t really tell you what I got for him since I’m not sure if he reads my blog.. Don’t want to ruin the surprise..

 

Here’s some pictures from my mums camera:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.