One week!

Kan inte fatt att det idag är en (!) vecka kvar tills jag åker hem till Sverige. Längtar efter att komma hem även om det kommer bli riktigt jobbigt att lämna vissa saker här.

Can’t believe that it’s just one week left before I return to Sweden!  I’m looking forward to go home even tho it sux to leave some things over here. But yeah, the show must go on!

Har massor av saker jag måste göra innan jag åker hem. Idag ska jag skriva massa julkort som måste skickas asap. Har även lite shopping kvar jag måste klara av och sen vill jag ju även göra min tatuering. Vill dessutom bli av med den här förkylningen som besävrar mig, men kanske viktigast av allt är så klart att umgås med Tim så mycket som jag bara kan innan jag åker. Kommer sakna han nå så sjukt mycket!

Have so much stuff to do before I go, today I have a whole bunch of christmascards to write. Then I got some more shopping to do, need to try to find time for my tattoo aswell, need to get rid of this cold thats bee bugging me for a couple of days and ofc I need to spend as much time as I possible can with Tim. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.