2 weeks

Idag är det exakt två veckor tills jag är hemma i Sverige igen. Förstår inte vart tiden har tagit vägen!!

Försöker få ut så mycket av tiden som möjligt, vilket betyder att jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med Tim. Kommer sakna honom så otroligt mycket. Han har verkligen varit toppen över iet den här resan. Ikväll har vi en fest vi ska på och sen i helgen kanske vi åker till Tampa för att besöka IKEA.

Jag sitter just nu och dricker lite kaffe för att sedan bege mig ut på ett sista försök att få tag på alla julklappar. Har det mesta är bara lite småsaker som jag vill ha.

Inser att jag måste tatuera mig någon dag också, kanske får göra det imorgon eller på måndag helt enkelt. Blir inget stort bara en symbol för alla mina underbara vänner.

Jag skulle nog vilja påstå att jag är kär. Vilket betyder att inom två veckor kommer jag vara heartbroken. Det suger ju. Men som jag sa till Tim, jag tar de stunder av lycka jag kan få för när jag kommer hem kommer det i vilket fall bli svårt, mörkt och jobbigt.

The higher you take me the longer I will fall. 
But it really doesn’t matter… 
Because falling for you is worth it every single time!

Trying to pull together the last christmas gifts today. Can’t wait to go home, but at the same time I dread it since I’ll be heartbroken. I’m gonna miss Tim sooooooo freakin’ much. He really was the one who made this vacation perfect!

2 thoughts on “2 weeks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.