New start

Eftersom blogg.se vägrar sluta bråka med mig har jag beslutat mig för att byta plattform. Det kanske är dax också.

Kommer vara likadan uppdatering som vanlingt, ibland massor ibland inget. Men det kommer dessutom stå på engelska är min tanke då jag nu befinner mig i Florida och jag vet att det finns engelsktalande som vill veta vad jag har för mig här. Så är det i alla fall, eeebee.blogg.se kommer ligga kvar, men kommer uppdatera här istället.

Så fort jag får koll på hur det här fungerar kommer det komma ett inlägg om min resa hit.

 

Since my old blog platform did not want to cooperate I have decided to change to this one instead. It is about time.

My blog will still be the same though, sometimes I will update several times a day and sometimes it might take days. Since I am now in Florida I know that there is some people out there that does not understand Swedish that might want to take part of my life, that is why I have decided to translate my texts to English as well.

So this will be my blog from now on. Hope that you will follow me in my life!

As soon as I get the hang of this new site I will publish an entry about my trip here.

So stay tuned! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.