7 januari

Idag har varit en riktigt bra dag. Vi mötte upp kusinerna för att åka pulka nere vid lekparken. Vi hade -11 så jag klädde på pojkarna så mycket jag bara kunde. Olle var inte imponerad men somnade till sist.

Linus hade superkul med kusinen. Men sen frös han för mycket. Hans väntar är lätta att få på, men verkar dessvärre inte vara speciellt varma. En chokladboll och en festis lyckades dock vända humöret lagomt till Olle vaknade och det var dags att kasta sig hem för ett blöjbyte.

Resten av dagen slappade vi och myste. Lagade mat tillsammans efter ett recept som Niklas hittade i en Hemmets. Så himla mysigt att laga mat tillsammans. Det måste vi helt klart göra oftare.

Idag är jag tacksam för kusinernas mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.