4 januari

Idag hade vi tid på BVC jag och Olle. Eftersom Linus har jullov så kollade vi med farmor om han fick vara där och leka. Det fick han till hans stora glädje.

Allt gick bra på BVC. Olle har gått upp ett kilo sen vi var där sist och väger nu 4,6 och är 59 cm. Helt sjukt vad snabbt det går.

Passade på att panta och handla när vi ändå var i Mölnvik. Olle verkar dock ha gett upp det där med att sova länge. Det är synd för det var rätt fantastiskt när han sov 4 h så fort vi åkt bil. Men men, nu är det andra tider.

Linus somnade i bilen hem från farmor så det var bara att lyfta in honom i sängen.

Har snöat och stormat större delen av dagen. Men som tur va har det bara varit -6. I norra Sverige har dom haft upp mot -40 och i Skåne har det varit snökaos och folk har suttit fast i sina bilar i 12 h. Huvva!

Jag var så trött idag så gick och la mig för natten efter middagen. Nu är jag dessvärre vaken eftersom Olle skulle ha mat och jag fastnade i soffan och kollade hockey. Men det blir nog bums i säng igen. Har så mycket jag måste göra här hemma så jag hoppas jag har lite mer energi imorgon.

Idag är jag tacksam för vår kamin som ger oss extra värme när det är kallt ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.