Tredje trimestern, mommo, offa och Ikea.

Igår påbörjade vi tredje trimestern jag och pumpan. Helt sjukt vad fort tiden går. Hade tid hos mvc också – allt såg bara bra ut. Vilket alltid är lika skönt att höra, även fast jag aldrig var orolig.

Annars så har mormor och morfar varit här sen i onsdags till Linus stora glädje. Han och morfar är minst sagt bästa vänner.

Och eftersom dom är här passade jag på att lägga en click and collect beställning på Ikea som vi hämtade i torsdags. Hade dock inte planerat i att fastna i ett upplopp mellan olika eritrianer. Men som tur va så tog vi oss precis igenom innan vägarna stängdes av och trafiken stog still i 3 timmar. Usch. Bara tanken av att bli fast i flera timmar får mig att rysa. Morfar hade ju fått en hjärtattack, Niklas lika så. Men som sagt så tog vi oss precis igenom och kunde hämta allt vi beställt. På vägen hem fick vi åka över Waxholm – vilket självklart tog längre tid, men med tanke på att alternativet var att sitta fast så är jag så tacksam för att vi valde det.

Det innebar i sin tur att hela fredagen gick åt att skruva möbler och möblera om. Linus har äntligen fått ett eget rum! Säng, garderob och förvaring skruvades. Vi vart klar rätt sent på kvällen. Men det känns fantastiskt att ha det gjort! Idag återstår det att göra klart handduksgarderoben och röja. Sen lutar det åt att elin och barnen kommer över och äter middag. Med andra ord har vi en riktig pangdag framför oss och jag är oändligt tacksam för allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.