Vecka 45

Tänkte försöka börja med veckor inlägg ihopp om att minnas lite från åren som går.

Den här veckan har varit en bra vecka provat, men långsam på jobbet.

Har i alla fall haft ordning på det mesta. Följde VV hela veckan, förutom helgen då.

Måndags tog jag en lång promenad med M. Underbart att få umgås en vardag, och få lite motion samtidigt. När jag kom hem planterade jag alla sticklingar jag haft stående, så skönt att få det gjort så nu hoppas jag verkligen att de tar sig.

Tisdag lyckades jag checka av resten av städningen. Onsdag åkte jag till Vällan och försökte sy presentpåsar hos mormor och morfar. Dock krånglade symaskinen en massa så det vart inte så värst många påsar innan vi erkände oss besegrade och gick hem och åt pepparkakor och drack te istället. Trots det vart vi ändå sugna på att se Grinchen. Vi ska ju trots allt gå på bio och se den nya på tisdag.

Torsdag jobbade jag hemma och sen skulle jag och M till Gävle för NMFTG med Mia Skäringer. Vi hade tänkt att äta på Church Street, men där var det fullt, likt alla andra ställen i Gävle så det slutade med kanske äckligaste burgaren vi ätit.. Någonsin.

Showen var bra, men tung. Kommer nog inte köpa en biljett till någon mer av hennes shower. Men det var helt klart en kväll att minnas med M. En utav de få killarna på showen om vi säger så..

Helgen tog dock myspriset. Fredags jobbade jag några timmar och gick sen ner till M för tacopizza och kortspel. Det vart lite sent men både J och T var där och vi hade supermysigt.

Att kunna promenera ner till ens bästis på några minuter är något jag kommer komma ihåg resten av livet. Och nu, när det är mörkt och ruggigt är de kvällar jag kommer bära med mig resten av livet. Hans lägenhet upplyst av värmande ljus, vänner och vin.

På lördagen var jag på kalas hos Rebecca, hon har fyllt 15 år.. Sjukt vad fort tiden går. Passade på att be henne locka mitt hår också, hann vi catch upp lite. Dock är vädret hemskt så självklart var de ett minne i samband med att vi gick till bilen.

Eftermiddagen spenderades ännu en gång hos M. T var också med och vi spelade Mario Party och Super Monkey Ball. Till middag bjöds det på hasselback, rullader och Martina gräddsås 😍😍 såååå infernaliskt gott!

Idag är det söndag och jag har såklart tagit mig batten över huvudet. Började med TT jag skulle plocka ihop balkongen och slutade med att jag gjorde det, och slängde om städskåpet och KLK.

Eftersom det är farsdag tog jag paus i min galenskap och åkte hem till mamma och pappa på middag. Mormor och morfar var där och morfar berättade hur hans pappa kom hem från jobbet och varje dag tog han av sig hatten och solade iväg den över hela rummet till en krok på andra sidan, och inte en enda gång missade han. Efter det gick han in i rummet och tog sig två supar. Och att han var en man före sin tid för han gjorde ingen skillnad på pojkar och flickor. Bra gick det när pojkarna fick stå vid diskbaljan, men när flickorna vart ski Kade efter ved… Dååå klagades det 😂 fantastiskt att höra hans historier från en svunnen tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.