Höstlov

V. 44 var det höstlov och 4xE kom hem på onsdagen. Jag tog mitt pick och pack och flyttade upp på Vällan.

Vi kollade på tecknade julfilmer och myste hela dagarna. November gjorde entré med ruggigt väder som följd.

På fredagen skulle jag och Elin egentligen haft tjejkväll hemma hos mig. Men eftersom det är sjukdomstider vart det vi och Bosse istället. Vi drack vin och spelade kort. Mycket trevligt trots att en av mina köksstolar fick sätena livet till. Det är verkligen dax att överväga nya köksmöbler.. Det är en tidsfråga innan någon gör sig illa på riktigt.

På lördagen Hade jag bokat in en överraskning åt mig och Elin, jag ville nämligen få en make up kurs från. Make Up Store i hopp om att hitta en fungerande bas. Det var väldigt roligt och jag gillade looken min make up artist skapade väldigt mycket.

Lite bortkastat att göra det en dag utan planer. Men vi åkte i all fall upp på kyrkogården och skänkte en tanke till de som har lämnat oss.

På vägen hem passade vi på att rasta barn och hundar innan lördagsmiddagen förbereddes.

Vi avnjöt första glöggen för året innan vi åt köttbullar med gräddsås tillsammans med mormor och morfar.

Vi avslutade kvällen med att spela kort och morfar vann i vanlig ordning. Dock bröt jag mot trenden när även jag lyckades vinna en omgång.

På söndagen klädde vi på oss och gick ut i skogen för att plocka ris. De ar ruggigt, men betydligt trevligare att plocka ris utan snö.

Vi avslutade höstlovet med tacos innan. Ar och en åkte hem till sitt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.