En hösthelg i september

Mamma, mappa och 4xE är utomlands och har det fånigt bra. Själv är jag hus, hund och morfarvakt, och det gör mig inte så mycket.

Hösten är ändå min absoluta favorit årstid, och september en utav de bästa månaderna. Så att ha tillgång till ett hus då är banne mig inte fy skam. När lillebror dessutom kom hem och höll mig sällskap så fanns det inte mycket att klaga på.

Vi har slappat och haft det bra. Igår lördag gjorde vi några till pumpor och andra experiment i betong. Resultatet blir nog tvivelaktigt, men kul hade vi.

Idag var det äppelskörd som stog på schemat. Vi har så otroligt mycket äpplen i år, så försöker ta reda på det. Hade mamma varit hemma hade vi kunnat koka mos, men när hon ligger på stranden nöjer vi oss med att frysa in så mycket vi orkade.

Kollade på fotbollen gjorde vi också. Oscar höll på AIK och jag på Hammarby så klart. Vi är ju båda egentligen neutrala, men eftersom vi umgås med hard-core fans på varsin sida så vart det så. AIK vann ju tyvärr, så det var synd.

Iochmed att mormor är bortrest lördag till måndag så har jag lagat mat till morfar också. Igår bjöd jag på köttbullar och idag på lax. Han tyckte såklart det var onödigt, men jag ville. Så skönt när man är här uppe och kan gå ner till dem när man vill.

Helt fantastisk helg och jag önskar jag kunde myspysa på så här hela veckan. Men så blir det tyvärr inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.