En lördag i augusti

Idag har varit en riktig slappdag. Martin och jag sov på Vällan och han åkte till jobbet tidigt imorse.

Jag väcktes av Semlan klockan 8, hon krävde mat och att komma ut. Men ganska snart var jag tillbaka i sängen och sov fram till 11. Då ringde mormor och undrade om vi kunde åka och lämna in travet, så det är klart att vi skulle göra det. Passade på att handla lite förnödenheter inför måndag, vindruvor och nötter vart det.

Resten av dagen spenderades framför tvn med lite jobb. Eventuellt höll en vlogmas mig sällskap medans jag jobbade undan lite för veckan.

Runt 15 kom mamma och pappa hem från Eskilstuna och jag slängde ihop en Ceasarsallad till mig och mamma.

Efter det tog jag mitt pick och pack och flyttade hem. Resten av dagen spenderas framför datorn. Borde väl egentligen städa, men de har lovat regn imorgon så det passar perfekt att göra då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.