Ny telefon och nytt försök

Sitter med min nya oneplus 6 och tänker att nu om någon gång måste vara ett ypperligt tillfälle att ta upp bloggandet igen. För med bilder som dessa

Känns det mycket roligare att blogga.

Varför jag vill blogga egentligen är för min egen skull. För att ha text till bilder och minnas roliga händelser mer i detalj.

Idag hänger jag iaf med Bästa BosseBus på Vällan. Mamma och pappa är i Eskilstuna med 4*E så då får man passa på. Dessvärre är vädret lagomt kul. Oväder imorse med åska och regn. På eftermiddagen har det varit molnigt, men det har blåst nästan storm.

Vi har spelat lite spel och ätit varma mackor. Nu sitter vi och kollar på Harry Potter och de vises sten. 😍

Äntligen närmar sig hösten, och självklart längtar jah tokmycket. Har dock varit duktig på att tagit vara på sommaren, badat som aldrig förr. Och med min vecka på Gotland vred jag ut det sista av sommaren. Så nu kan den komma, min älskade höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.