Peace and Love, dag 1.

Hann mest hem och slänga in en tvätt sen var det Torsdag och dags för Peace and Love. Senast jag var på det hölls det i centrum och headlines var typ The Ark och The Sounds. Kostade väl typ 400:- Eller något,  nu var det lite annorlunda.  

Jag körde och vädret var kanon. Vi kollade på The Sounds, vilket var bra. Men tyvärr körde dom mest nya låtar. Vi slog oss därför ner i öltältet och njöt av solen, musiken och människorna. Helt fantastiskt att bara njuta.

Efter mycket tjat lyckades även jag få ett armband som resten av ungdomarna. 

Huvudnumret för kvällen var helt klart Miriam Bryant. Hon var helt makalös. 


Fick höra både Push Play och Dragon. Och dag ett var med andra ord en succé. Att hon dessutom sportade en T-shirt med budskapet ”Make a girl cum for once” gjorde henne lite coolare. Vi var dock rätt nöjda och gav oss hemåt efter hon spelat vid 23.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.