En tisdag i Gävle. 

Efter lyxfrukost hos 4*E med amerikanska pannkakor åkte jag och Bosse mot Gävle. 

Ett kortstopp vid Dragon Gate var vad vi lyckades med. Så sorgligt att ett sånt häftigt projekt som det är bara har dött ut. Skulle ha köpt det och gjort det till ett gigantiskt spökhus med asiatisk touch samt ett fångarna på fortet. Huuur fränt hade inte det varit?! Vi försökte åka till Rullsand, men det strandade när de krävde 40:- i parkeringsavgift i tior (?!). Vem i dagens samhälle har det på sig? Inte vi iaf. Så I samband med det strandade förhoppningarna om en restaurang vid kusten. 

Lite sura, och väldigt hungriga slog vi till med BK istället. Drog oss in till stan och cirkulerade lite tills klockan vart 15 och vi kunde checka in. 

Inget speciellt glamoröst men för 895:- inklusive frukost kändes det okej. Slappade lite på rummet och gjorde oss i ordning innan vi drog ut på stan. Kollade lite i en närliggande galleria innan vi slog oss ner på olearys och tog en öl. Solen hade kommit fram så det blev en riktigt härlig kväll. 

Gick sen till Churchstreet för en efterlängtad middag. Kan lova att jag inte vart besviken utan jag fullständigt älskade det!

Alldeles för mätta tog vi oss en promenad till nästa stället som jag ramlade på i min otroligt seriösa googling. 

Gävle har verkligen sin charm. 

När vi väl hittat fram vart jag verkligen positivt överraskad. Hade förväntat mig ett taskigt biljardhak med skabbiga bord. Men så var verkligen inte fallet. Dessutom så hade dom ju shuffleboard! 

Självklart åkte jag på stordäng. Himla kul spel… Not. 

Nöjda och belåtna promenerade vi hem till hotellrummet och delade på en flaska prosecco innan vi sov. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.