Spontanmiddag

Igår lyckades jag stråla samman med både Sofie och Jenny på en mycket trevlig middag. Vi gick på den nya indiska restaurangen. Det var första gången för mig,  och som jag misstänkte var det inte riktigt My cup of tea. Servicen var under all kritik också. Men sällskapet gjorde hela kvällen. Så skönt att bara få vara sig själv.

Första inbjudan till 30-års fest kom också. ”Mitt andra jag” Hade lite svårt att tänka ut vad jag skulle klä mig som. Men nu har jag bestämt mig 🙂  Blir bara lite märkligt att klä ut sig till sitt andra jag inför människor som inte ens känner mitt första jag. Haha!  Men kul kommer det bli 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.