Dag 28: otålig.

Att sitta på jobbet där det inte händer ett skit när man vet att ens splitternya PS4 står hemma i hallen och bara väntar på att bli använt – plågsamt!

Har annars haft en helt okej dag. Sov ut ordentligt, det behövdes efter nattens äventyr. Sen packade jag ihop alla mina saker och flyttade hem. Är väl kanske dag nu :p

Åkte ner på stan och fixade sista julklappen till Oscar.  Mötte upp Jana och hennes kompis som satt på Pitchers och hade det oförskämt bra innan jag fick den stora äran att åka och jobba. Kändes så där, men vad gör man inte.

Insåg på jobbet att jag kanske inte skulle kunna spela något ikväll eftersom jag inte hade någon sladd och handkontrollerna tydligen bara kommer nödladdade.  Men världens bästa Martin hade en sladd jag kunde låna så då ordnar det sig.  Bara jag får kräm i kontrollerna är det lugnt eftersom jag har två stycken så jag kan alternera. Så var mest ikväll det var kritiskt.  Får köpa en sån sladd när jag tar mig mod och besöker gamestop.

Nyår verkar också ha blivit sorterat nu på kvällskvisten. Kommer nog bli kaos och katastrof.  Men det är bara att flyta med. Come what may.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.