Dag 22: Födelsedagen!

image

Idag har varit en riktigt bra födelsedag. Klev upp tidigt och njöt av en riktigt lång frukost framför tvn. Passar på att njuta så mycket av lugnet jag kan. För imorgon är det slut på ledigheten 🙁

image

Lite nytta gjorde jag i form av att tvätta och mangla lite. Gjorde även klart allt för kalaset och sen så tog jag det mest lugnt. Helt fantastiskt att vara klar i god tid och inte behöva göra speciellt mycket.

Klockan 14 dök mamma, pappa, mormor och morfar upp. Lite senare kom Kenneth och Eva upp. Så trevligt. Hade inte så mycket kakor som jag brukar. Men jag tror det räckte bra ändå.

image

image

image

Fick ännu en gång fantastiskt fina presenter. Men kanske framförallt så är det så mysigt att  få bjuda på fika. Underbara mamma diskade åt mig så när dom åkte kunde jag krypa upp i soffan igen. Har kollat på julkalendern, inte för att det är speciellt mycket jul. Men den är intressant på sitt sätt.

Försökte förgäves få någon att komma med sushi till mig. Men gav upp och värmde matlåda innan  storebror med familj kom.

Dom vart inte så långvarig och nu ska jag röja av lite hör innan jag kryper i säng. Mördarskift imorgon 06-16 och verkar som om jag dessutom ska ha den stora turen att bli sjuk. Yay.

image

29 år nu då.  Sista året som 20+ eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.