Dag 5: Korsån!!!

I lördags vaknade jag okristligt tidigt och fick ganska snart kaffesällskap an Jana innan hon skrämde om mig i duschen och hon åkte till tågstationen för att hämta hennes vän från Danmark.

Sen kom dom och hämtade upp mig och vi åkte till Ica Maxi och handlade mat innan vi satte fart ut till Korsån.

image

Väl på plats joinades vi av Martin och hans kompis. Vi tog oss en promenad ner till sjön där vi skulle bada bastu senare. Korsån är en mycket liten by som ägs av en Stockholmare tydligen. Vacker natur,  men så ödsligt. Lite läskigt, men oj så skoj vi skulle ha!

image

image

image

image

Vädret var minst sagt allt annat än decemberväder. Så när vi kom tillbaka till huset tände vi bål och satt ute och drack, pratade och skrattade. I massor.

image

image

image

Dock blåste det massor så efter vi blivit tillräckligt inrökta gick vi istället in och spelade beer pong. Mitt lag vann till sist av OH. Då hade matchen pågått i flera timmar, vi bytte istället till ett annat spel där man skulle studsa en boll i en kopp. Det var sjukt kul och vi skrattade så vi grät.

image

image

image

image

Under tiden vi spelat hade grannarna varit så snäll och varit och tänt i bastun så vi tog en mycket lerig promenad till bastun. Vattenkrig och iskallt bad följde. Uppfriskande minst sagt.
Efter två dopp, och massa tok gick vi tillbaka till huset och lagade tacos. Efter det var det spel, charader för att sen avsluta kvällen med en omgång kurragömma.

image

En helt legendarisk kväll och alla störtade i säng fulla och glada. Jag kan inte komma ihåg när jag skrattade så mycket. Kanske aldrig har skrattat så mycket när jag tänker efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.