Girls weekend

Oj det lät kul tänkte ni. Undra vad de gjort för galet! Mjooo du,  Det ska jag berätta.  Jag och den coolaste tjejen jag vet,  tjejen som har det största hjärta man kan ha, kunskap om allt man behöver veta,  humor och tålamod för att klara allt här i livet, vi har varit ute på turné.  Gjort helvilda saker som varit på loppis, skurat mattor och annat.
Nej skämt åsido. Den här helgen har jag och mamma hängt hela helgen.  Pappa tog nämligen bröderna och åkte på STCC så jag och mamma hade ju hundarna att tänka på.
Därför åkte vi till arkhyttan på någon slags lagerförsäljning/loppis. Det var i en lortig lada och det såg ut som att de mest öppnat portarna och slängt in saker. Vi lyckades trots det hitta lite smått och gott. Jag fyndade en snurrplatta som jag ska ha min datorskärm på för 5:- Efter den upplevelsen åkte vi vidare till Pärlan i Gustafs och sen avnjöt vi en glass på Skedvi bröd. 

På kvällen skämde vi bort oss med tapas nere vid sjön innan vi gick upp och kollade på en romantisk komedi helt i vår stil.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.