Ännu ett försök.

I samarbete med Systeryster har vi nu börjat med något som i USA kallas för FLYlady.  Vad det egentligen är,  är ett program för att få er mer organiserat liv.  Och det behöver jag verkligen. 

Man får det genom att lägga till rutiner i vardagen. Små saker som man ska göra varje dag.  Igår var första dagen och den gick ut på att vi skulle putsa diskhon. Jag gjorde det rätt sent,  och det tog väl en timme. Men med resultatet jag fick är jag så nöjd, och precis som dom skriver stod jag med ett fånigt leende och kollade på min diskho innan jag gick och la mig. 

image

image

Så här ren har min diskho  ALDRIG varit.  Och nu är det meningen att den ska se ut så här resten av mitt liv.  Varje kväll innan jag går och lägger ut ska jag se till att den skiner.  Låter knäppt, men vad sjutton jag ger det en chans!

Dag två,  vilket är idag så var uppdraget något enklare.  Varje morgon skall jag göra mig i ordning: smink, hår,  kläder och skor.  Några skor blir det ju inte,  men att klä på mig är utmaning nog.  Det här ska man då göra för att vara redo för dagen.  Och det är något jag tänkt på länge.  Att jag varje morgon borde kliva upp och göra mig i ordning eftersom jag vet att jag mår bättre då.  Idag var det dock inte så utmanande eftersom jag ändå skulle till jobbet.  Men jag ansträngde nig och sminkade mig,  det hade jag inte gjort annars. 

image

Frisyren ser inte mycket ut för världen,  men att fläta håret är Fan att anstränga sig! :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.