Getting pulled over by a hot man in uniform – CHECK

Idag hände det jag varit orolig för väldigt länge.  Vi hade precis börjat känt igen oss i omgivningarna och kände att vi snart var i mål. 

Då förvandlades plötsligt bilen till ett diskotek o h när vi tittat i backspegeln har vi farbror polis där med alla lampor.  Efter en stunds panik lyckades vi hitta ett ställe att stanna på och Sofie stapplade ut på osäkra ben. När jag förstod att han ville visa något gick jag också ur.  Först var han lite läskig, men när jag förklarade att vi var från Sverige byttes attityden ut från läskig polis till hjälpsam,  otroligt snygg,  trevlig,  amerikan.  Det slutade med att polis a’la snuskiga fantasier vänligt visade oss hur man satte på lyset,  gav oss en vägbeskrivning och önskade oss en trevlig semester.

Nu i efterhand skulle vi självfallet levererat karln till Ida som present.  Men  det kom jag ju inte att tänka på för ön nu.

Det var iaf två skakis svenskar som rullade in på The Polos. Tacksam och ödmjuk för att det gått så bra ändå.

Efter vi lugnat ner oss åkte vi till en mexikansk restaurang och åt,  samma restaurang som vi åt på för tre år sen sista kvällen. Lite kusligt blev det när vi dessutom hamnar vid samma bord..

image

image

image

Ser nu att glasen är de samma, men båset det annorlunda ut..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.