ZzzZz

God morgon.
Idag känns det att jag fått några timmar i timbanken. Var tungt att komma upp och huvudet känns inlindat i bomull med några få smärtsamma undantag.

Informationsmötet igår var otroligt intressant. Vart än mer övertygad om att det verkligen är ett jobb jag vill ha. En riktig utmaning, och en svår sådan. Men jag vägrar tro att jag inte skulle klara av det. Vi får se helt enkelt, håller tummarna och noterar de misstag jag gjorde, eller ja… De misstag jag vet att jag gjorde.
– Jag tog inte i hand, gavs väl nästan inget tillfälle till det. Men borde gjort det när jag halvt hade chansen.
-Hade jag för mycket parfym på mig?
-Skulle ha låtit bli kajalen.
-Sa jag mitt namn för högt? Skulle jag skippat efternamnet?
Så nu har jag noterat det så nu släpper jag det. Jag vet att jag finner situationer som den väldigt jobbigt. Jag tänker därför se det som att nu vet jag vad det handlar om. Nu behöver jag inte vara nervös längre.

Provet vi gjorde gick nog inte så bra. Frös ihop lite och självklart var det några matteproblem och dom fick jag ju lov att hoppa. Ger mig Fan på att dom är lika idiotiska som resten av världen och mäter kompetensen genom äckliga siffror, även fast det inte har något med jobbet i sig att göra. Usch.
Nej nu släpper jag det där.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.