Helvetesveckan

Jaha, hej hej bloggen.
Här sitter jag och dricker isvatten och vilar mitt onda arsle. 8 timmar har jag jobbat, 6 timmar har jag kvar. Tjoohoo.

Men, pengar är pengar. Och eftersom det ser ut som om det är min sista vecka i skolan vill jag ju vara där, och macken kan jag ju inte skippa för det är ju här jag tjänar pengar. Idag går det rätt bra trots utflykt till lugnet och så där hög ljudvolym som det kan bli om man släpper lös hundratalet barn. Imorgon kommer dock bli värre, men bara att tänka positivt och blicka framåt.

Min superekonomiska månad gick då i stöpet i samband med inköp av både ESO och soul reaper. Men men, bara på det igen.

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.