Måndag

Igår gick jag och la mig klockan 18 för att sen gå upp 23.30 för avspark. Seahawks-Broncos, inte den mest spännande match eftersom Seahawks dominerade totalt. Men riktigt mysigt att sitta och kolla, texta mes Ida och bara ha det bra.

Till min stora glädje vaknade jag tidigare än jag trodde så har fått relativt mycket gjort idag. Imorgon kommer pappa och skruvar. Sen har jag nog ingen ursäkt kvar till att inte bli klar.

På andra plan är det lite riskabelt. Insåg att jag var på riktigt dåligt humör när jag jobbade, men så ringde telefonen och allt kändes mycket bättre. Gillar inte att påverkas så av honom. Men samtidigt så är det ju sådär. Skönt med ett litet uppehåll nu. Ska försöka fokusera på annat. Som min fantastiska lägenhet tillexempel <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.