Ny vecka, nya tag.

Tänk att jag tog mig upp efter en helg som varit allt annat än hurtig. Mest skrotat runt där hemma och plockat lite här och där.

Det har snöat mest hela tiden och jag har knappt varit utanför dörren.

Idag har jag med andra ord fått mer uträttat än vad jag fick på hela helgen. Här dessutom gjort mataschema för resten av veckan och den här gången ska jag banne mig följa det också. Eftersom jag inte handlat på evigheter var skörbjuggen nära i helgen. Så kan man inte ha det. Jag är ju en vuxen kvinna, i alla fall till åldern.

Ser fram emot den här veckan med skräckblandad förtjusning. Det är så spännande att inte veta hur det blir.

Ooh! Kaffe med Sofie ikväll ju! Nu vart jag glad!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.