Att våga chansa.

När man vågar chansa, utsätta sig för något man vanligtvis inte skulle utsätta sig för så vinner man på ett sätt alltid. Man vinner för att man vågar göra något man inte hade vågat i vanliga fall, och det får en att växa som människa.

Sen kan chansningen i sig generera i antingen en extra vinst, eller som en förlust. Förluster är alltid jobbiga, men en del av livet. Allt händer av en anledning, även om det ibland känns som om allt går åt helvete.

Jag tog en chansning och jag vann. På fler sätt än ett. Vad jag vunnit vet jag inte än, men jag kryper ner i sängen lycklig över att jag chansade och fick en mycket trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.