Vilken jävla natt…

Jaa fyy fan. Den ena mardrömmen har avlöst den andra, eller ja inte mardrömmar heller utan bara ledsamma drömmar. I den ena ramlade min duschstång ner – ser det som ett tecken på att jag lär hitta något att säkra den med. I den andra berättade han att han inte ville ha med mig att göra då det bara var bråk och problem – vilket han sagt till mig redan, men gjorde lika ont att höra det i drömmen. Och slutligen så var han och jag på samma fest, men han pratade inte ens med mig för han var för upptagen att springa efter fjortisar – Tänker tolka det som om han har hittat någon ny, någon yngre och det är dags för mig att gå vidare och lämna honom bakom mig.

Med andra ord sovit riktigt dåligt så det kommer bli en låååång dag idag. Vaknade självklart flera gånger av rädsla för att försova mig. Men kom upp i tid och att göra mig i ordning och dricka frukost gick snabbt så nu sitter jag här, 40 min innan jag börjar och smuttar på mitt te. Så skönt, älskar mornar som dessa. Jag behöver verkligen gå upp två timmar innan för att få en bra start på dagen.

Hoppas resten av dagen fortsätter lika bra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.