Höga berg och djupa dalar?

Efter en skitnatt vaknar man upp till en fantastisk dag. Sov visserligen alldeles för länge men sen drog det igång. Började med att min käre kusin ringde och gav mig 9 h veckan hela januari, vilket jag välkomnar med öppna armar. Som grädde på moset fick jag dessutom hoppa in och jobba idag, det var riktigt kul och gick bra.

Innan jag åkte och jobbade hann jag handla med mamma och mormor, skulle ändå hämta bilen. När jag var på väg ut ur dörren ringde dom från net(nånting) och berättade att de skulle installera min mediabox under dagen. Vilket är ungefär en månad tidigare än vad jag trodde dom skulle komma.

När jag kom till jobbet kom nästa glada överraskning. Har ju skickat in till försäkringsbolaget för min dator som självdetonerade, eftersom den var yngre än 2 år fick jag 100% (!) ersättning.

Efter jobbet åkte jag återigen till Vällan och hämtade hund och det jag hade handlat. Då hade bästa pappa fixat ny kedja till fina halsbandet och tid på verkstad för Trötter. Så får vi se om stackarn får en assmakeover eller inte :/

Nu ska jag nog ta mig en kopp te med försenad kvällsmacka och sätta mig i soffan för att börja kolla på Brothers and Sisters som jag fick av bästa E. Det eller Long kiss goodnight klockan 23. Hoppas min box kommer snart så jag får lite fler kanaler att titta på, framför allt till söndagens fotboll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.