It's on the move!!

My new baby sorterades i natt i Örebro. Vilket betyder att jag måste få undan julen och ta tag i mitt jag-har-inte-tid-rum idag. Är rädd att det mesta halkar efter när datorn anländer.
Idag fastar jag och har ärligt längtar efter den dagen. Kör nog fredag också eftersom jag jobbar em då. Ska bli så skönt att komma tillbaka till rutinerna. Så här i efterhand vet jag att jag kunnat hantera helgerna bättre. Även om jag skött det bättre än andra gånger.

image

Den här lurven har precis däckat efter ett lekrus. Så skönt att se hur bra hon trivs här. Jag med, kommer bli riktigt bra det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.