The only day that matters..

Is today.

Jaha, hej och välkommen 2014. Överallt ser jag årskrönikor och sammanfattningar av 2013. Men jag vägrar. 2013 är i mitt liv inte ett bra år, nu var det iofs längesedan jag hade ett bra år, men 2013 var det verkligen inte.

Däremot var det när året började närma sög sitt slut saker och ting föll på plats. Jag fick lägenheten i mina drömmar och förlorade vänner kom tillbaka.

Därför ser jag fram emot 2014, det är nog mitt år.

Det var med den känslan jag hälsade 2014 välkommen när jag drog där i balkongdörren och tittade på fyrverkerierna som dundrade. Efter lite tjat så fick jag även en skål och en halvtaskig puss. Bättre än ingenting helt enkelt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.