Hej höst

Yay! Idag är det första september och sommaren är nu över! Något man märkte direkt när man gick utanför dörren imorse då gårdagens oväder hade orsakat lövavfall så vägen var kantad av gula vackra löv!

Finns säkerligen många som har extrem ångest över att sommaren är slut, men jag, jag myser till 100%. Hej kyliga dagar och kalla nätter. Hej min nya jacka jag precis beställt. Hej halsdukar, shalar och vantar. Äntligen får man klä på sig ordentligt.

Annars har helgen gått i arbetets tecken. Jobbar fm så därför slänger jag in ett inlägg här då det inte verkar vara någon som vill besöka macken idag.

I fredags avnjöt jag en mycket delíkat lunch med mina tjejer. Rankerna har tunnats ur, men vi har minst lika trevligt ändå. Så skönt att sitta där med folk som genuint tycker om mig, inga falskheter eller skit. TACK för att ni fortfarande är mina vänner. Det betyder otroligt mycket för mig.

Igår tog jag och mamma oss en roadtrip i mörkret och regnet och hämtade mormor och morfar i Älvdalen där de varit och hälsat på morfars gamla skolkamrater. En god gärning helt klart.

Nattliga samtalen infann sig så klart också, och lämnade mig i en riktigt jävla shitty situation. Nej.. dax att hytta något nytt och mer stabilt. Shake it off!

Vad dagen bjuder på förutom jobb är lite oklart, mamma ska i alla fall gå på freestyle kurs med Cookie, kanske svänger förbi där på vägen hem. Klockan 19.00 är det iallafall raid, så mycket vet jag.

Nej men lite kaffe på det kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.